twitter

My Friends

My Love & I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Post Titles List

    Clip Art : Singa Comel

    posted on: minggu ke-15 2013

    Comel tak singa ni? gambar yang pertama tu lawak sbb singa tu takde misai..haha.. sape la yg gi cukur misai dia tu.. kesian singa tu.. 

    puas cari gambar singa yang comel untuk ajar dinamik (KSSR Tahun 3) pada minggu ke-9 yang lepas.. ala, dalam buku panduan muzik kssr dmz tahun 3 tu ada dah gambar singa, tapi saya tak berkenan.. nak yang lagi comel untuk diprint dan laminate jadi kad imbasan.. ;)

    jadi saya pun edit lah gambar pertama untuk buang kepala dan gantikan dengan kepala singa yang kedua..hilangkan watermark, lalu siaplah gambar singa yang ketiga.. comel tak? hee..sekurang2 nya comel pd pandangan mata saya.. baru best nak tunjuk kat murid2.. ~








    Preview Font syazalina83 V3

    Updated 15 july 2013 : Download Font syazalina83 V3

    Font syazalina83 version 3.. telah ditambahbaik drp version yang sebelum ni..
    http://syazalina83.blogspot.com/2011/04/preview-font-syazalina83.html
    http://syazalina83.blogspot.com/2011/05/font-untuk-murid-sekolah-rendah.html

    Ini hanya preview sahaja... sebarang komen dan cadangan, amat dialu-alukan..
    Saya akan kongsi font ini tak lama lagi... sabar ye.. n terima kasih kpd cikgu2 yang berminat nak dapatkan font ini..

    Contoh perbandingan font syazalina83 v3 size 10 dan font comic sans size 10



    PREVIEW PENUH

    (bentuk outline)

    (normal)





    Recent Posts

    Twitter